Catania av New Caprica

Navn: Catania
Reg.nr: NO55286/12
Født: 13.09.2012
Far: Love Affair Of Double Star
Mor: Are But Not’s Golden Gaselle
Høgde:
HD:
AD:
Patella: 3/3
Øyelyst:
Resultater: 2. plass og 2. premie i LP1

Catania er verdas beste og utan tvil blant dei særast hundane som finst.
Knappe 9 mnd. gammal vart ho lagt under kniven for og skru saman knea sine igjen, då det viste seg at ho hadde alvorleg grad av patella luksasjon. Men tross dårlege knær, har ho vist seg og vere det beste turfølget man kan ønske seg.

Sidan ho i tillegg til knea, har feil hale også, vart utstillingskarrieren relativt kort. Så då meldte eg oss på til eit konkurranselydighetskurs og har i etterkant av det, konkurrert litt i lydighet klasse 1. Der har det gått litt opp og ned, men ho har klart sølvmerket, komt på ein 2. plass og tatt tre 2. premiar. Og det kan eg seie meg godt nøgd med!
Men som sagt er Catania ei sær dame, og særare blir ho med åra, derfor er ho ikkje lenger så veldig glad i fremmede. Så tannvisning var noko ho ikkje likte noko særleg og dermed droppa vi lydigheten og snuser no heller på rally lydighet, noko ho syns er kjempegøy.

Vi har også vert innom blodspor, noko ho var ganske god på i ein periode, men brått fant ho ut at det var gørr kjedeleg og gikk av sporet. Så no har vi hatt pause i eit par år, så får vi sjå om vi startar opp igjen ein gong.

Comments are closed.