Årets julefeiring

Jula i år, vart ikkje heilt slik den har pleid og vere. Det vart nemleg mi første jul som eg ikkje har feira heime. Den vart nemleg feira saman med familien til min kjære, på hytta deira i Valdres. Var kjempekos, og ekstremt deilig å kjøre vekk i frå regn og møkkavær. I Valdres var det nemleg sol, minusgrader og snø! Så vi fikk til og med testa slalåmskia, som har stått og støva ned aldri så lenge.

Catania trur eg storkoste seg også. Ingen nærme naboar og trafikk man må tenke på, så der var det berre å opne døra og la frøkna gå ut som ho ville. Sjølvsagt mens nokon var ute med ho. Hadde vert deilig og budd på eit slikt område, der man berre kan sleppe ho ut på den måten!

Kameraet var med, men vart ikkje til at eg tok så mange bilder. Så her er dei få bilda eg fikk knipsa, etter at eg og Fredrik spaserte litt opp i skogen på oppsida av hytta eine dagen.

Valdres Mini_8736

Valdres Mini_8756

Valdres Mini_8758

Valdres Mini_8768

Valdres Mini_8770

Valdres Mini_8782

Categories: Tur

1 comment

  • Linda og Kenai

    Så ut til at dere har hatt en hyggelig og koselig julefeiring her i Valdres. Ja, jeg misunner ikke de som har regn, varmegrader og sørpe flere deler av landet, slik sett er jeg glad i Valdres. Selv om jeg aldri har opplevd en så dårlig vinter før… flotte bilder har du publisert også! Ha en fin romjul videre og ynskje dikkan eit riktig gøtt nytt år (som vi sier) 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *