Venneflokk i fri flyt

Forge helg møtte eg ei venninne med Sheltie og Whippet, som eg går litt tur med, på langeland. Når vi hadde gått runden på 3 km, bestemte vi oss for og gå vidare og ta 5 km i stadenfor. Bikkjene fikk springe lause på heile turen, så trur dei kosa seg bra!
Catania var i vert fall såpass sliten i etterkant, at ho ikkje orka gå ut av bilburet når vi hadde parkert heime.

Fikk knipsa nokre bilder på turen. Haustfargane har begynt og poppe meir og meir fram, og det er eit så herleg syn! Kjølige dagar med sol og fint vær, med naturen full av fargar, det fører til mykje inspirasjon. Og det er gøy.

Tonje Mini_8230

Tonje Mini_8232

Tonje Mini_8233

Tonje Mini_8234

Tonje Mini_8254

Tonje Mini_8263

Tonje Mini_8287

Tonje Mini_8289

Categories: Tur

1 comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *